Du er landet på Fræsejern.dk, det helt rigtige sted at finde fræsebord. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fræsebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fræsebord BRT015

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Globaltools.

Her kan “Fræsebord BRT015” fås til 2771,63 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Overfræserbord i bordmodel. Benyttes i kombination med håndoverfræsemaskinen.
Stabil konstruktion.
Vinkelbukkede ben.
Passer til de fleste maskiner på markedet.Fræsebord Ferax…

Se hos Globaltools ❯❯

2: UJK Indsatsplade til Fræsebord (Fenol) – 10 mm

Anden anbefaling har vi fundet hos Dorch & Danola A/S, hvor du kan købe UJK Indsatsplade til Fræsebord (Fenol) – 10 mm til kun 789,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få mest muligt ud af dit fræsebord.
En indsatsplade er en fremragende tilføjelse til din samling af tilbehør til fræsebordet.
Du kan få tre versioner: en 10 mm aluminiumsplade med eller uden en universelbase og denne 10 mm fenolplade. Både denne UJK Inds…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

3: UJK Indsats til Fræsebord – Kopiringadapter

Næste anbefaling er “UJK Indsats til Fræsebord – Kopiringadapter”.

Dagens bedste tilbud på “UJK Indsats til Fræsebord – Kopiringadapter” har vi fundet hos Dorch & Danola A/S hvor prisen lige nu er 195,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den centralindsats, der følger med som standard til fræserliften og andre UJK-indsatsplader til fræsebord, har et centralt hul på 38 mm i diameter.Med denne UJK Indsats til Fræsebord i form af en Kopiringadapter er det muligt at bruge amerikansk gevindskå…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

4: UJK Indsats til Fræsebord – 4 dele

Produkt nummer 4 på vores “fræsebord-liste” er UJK Indsats til Fræsebord – 4 dele som du lige nu kan købe for 1009,- hos Dorch & Danola A/S

Forhandlerens beskrivelse:
Den centralindsats, der følger med som standard til fræseliften og andre UJK-indsatsplader til fræsebord, har et centralt hul på 38 mm i diameter.Med dette sæt af UJK Indsatser til Fræsebord får du tre indsatser, hvis huller har en diameter på henholdsvis…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

5: UJK Professionelt Fræsebord med Støbejernsplade

Sidste produkt på vores liste er UJK Professionelt Fræsebord med Støbejernsplade som vi har fundet til 8749,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette UJK Professionelt Fræsebord med Støbejernsplade er et solidt og stærkt stykke udstyr med lav vibration, der er lavet til at producere repeterbart standardarbejde.
Det indeholder alt, hvad du har brug for i et fræserbord.Bordpladen måler 815 x 615 x…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste fræsebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse fræsebord:

Dyreste Fræsebord på listen er CMT CMT Fræsebord m. skab – 999.500.01 fra Homeshop.dk med en pris på 9589.50. Billigste udvalgte Fræsebord er UJK Indsats til Fræsebord – Kopiringadapter som du kan købe for 195.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 9394.5 kr. – de 5 Fræsebord vi har fundet koster i gennemsnit 7750.23 kr.
Ovenstående Fræsebord data og priser er hentet fra 4 butikker (Globaltools, Dorch & Danola A/S, Toolster.dk, Homeshop.dk). Alle Fræsebord tilbud er opdateret i dag 10-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fræsebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Fræsebord blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fræsebord: