Du er landet på Fræsejern.dk, det helt rigtige sted at finde skivenotfræser. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skivenotfræser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch Skivenotfræser

  • Dagens pris: 242,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Første anbefaling på listen er fra mærket Bosch.

Det bedste tilbud på “Bosch Skivenotfræser” vi har fundet er hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 242,-

Forhandlerens beskrivelse:
Standard for Wood notfræseren sikrer optimal skæring ved fræsning af rundede noter i smalle kanter.
Den har et skær af hårdmetal i høj kvalitet, der giver holdbare og pålidelige skæringsresultater.
Desuden forhindrer hammerboret tilbageslag ved at begræns…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Bosch Skaft til skivenotfræser med kuglelejer

  • Dagens pris: 166,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Bosch Skaft til skivenotfræser med kuglelejer til kun 166,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kuglelejet gør det nemt at styre værktøjet direkte på arbejdsemnet uden afskærmning Skaftet til notfræsere er velegnet til brug med notfræsere i Expert for Wood-serien.
Dens solide fastspænding i værktøjsholderen giver en stor kraftoverføring til den mont…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Festool Skivenotfræser HW HW D40x4

Næste anbefaling er “Festool Skivenotfræser HW HW D40x4”.

Dagens bedste tilbud på “Festool Skivenotfræser HW HW D40x4” har vi fundet hos Dorch & Danola A/S hvor prisen lige nu er 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
HovedanvendelserSikker notning på frontsiden med fræseskiverne med en fræsebredde på 1,5 mm til 5 mmFræseskiverne kan kombineres med fræserskaftet uden føringsleje eller med føringslejet Ø 16 eller 28 mmblisterpakningTekniske dataD 40,00 mmd 6,00 mmNL 4,0…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

4: Festool Skivenotfræser HW HW D40x3,5

Produkt nummer 4 på vores “skivenotfræser-liste” er Festool Skivenotfræser HW HW D40x3,5 som du lige nu kan købe for 209,- hos Dorch & Danola A/S

Forhandlerens beskrivelse:
HovedanvendelserSikker notning på frontsiden med fræseskiverne med en fræsebredde på 1,5 mm til 5 mmFræseskiverne kan kombineres med fræserskaftet uden føringsleje eller med føringslejet Ø 16 eller 28 mmblisterpakningTekniske dataD 40,00 mmd 6,00 mmNL 3,5…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

5: Festool Skivenotfræser HW HW D40x2

Sidste produkt på vores liste er Festool Skivenotfræser HW HW D40x2 som vi har fundet til 202,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
HovedanvendelserSikker notning på frontsiden med fræseskiverne med en fræsebredde på 1,5 mm til 5 mmFræseskiverne kan kombineres med fræserskaftet uden føringsleje eller med føringslejet Ø 16 eller 28 mmblisterpakning{Service all-inclusive.
Jetzt neu und…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skivenotfræser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skivenotfræser:

Dyreste Skivenotfræser på listen er Bosch Skivenotfræser 50,8mm H2,5mm Hm – 2608629388 fra Homeshop.dk med en pris på 288.00. Billigste udvalgte Skivenotfræser er Bosch Skaft til skivenotfræser med kuglelejer som du kan købe for 166.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 122 kr.
Ovenstående Skivenotfræser data og priser er hentet fra 3 butikker (Proshop.dk, Dorch & Danola A/S, Homeshop.dk). Alle Skivenotfræser tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skivenotfræser guides:

Fandt du ikke det rigtige Skivenotfræser blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skivenotfræser: