Du er landet på Fræsejern.dk, det helt rigtige sted at finde Proxxon fræser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Proxxon fræser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Proxxon Delapparat Micro Fræser MF70

  • Mærke: Proxxon

Sidste produkt på vores liste er Proxxon Delapparat Micro Fræser MF70 som vi har fundet til 1067,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Delapparat til Micro fræser MF 70 og KT 70.Til bearbejdning af cirkelformede emner, fremstilling af radial forskudte boringer og udfræsninger, fræsning af nøgleflader, firkanter, sekskanter etc.Gradnøjagtig deling med Nonius på grundelement.Spændepatron…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Proxxon Fræser på listen er Proxxon Delapparat Micro Fræser MF70 fra Dorch & Danola A/S med en pris på 1067.00. Billigste udvalgte Fræser er Proxxon Delapparat Micro Fræser MF70 som du kan købe for 1067.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Proxxon Fræser data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Proxxon Fræser tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fræser guides:

Fandt du ikke det rigtige Fræser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fræser: